Fes visible la teva marca

Objectiu: fer visible la marca i presentar-nos a cop d’ull

A vegades, destinem molts recursos a posar anuncis als diaris o en d’altres publicacions per a fer-nos conèixer i descuidem altres estratègies que ens permetrien visualitzar la nostra marca de manera efectiva, per un llarg període de temps i per un preu, en relació a altres suports, assequible en la majoria de casos.

El fet de publicar en una revista especialitzada, farà que ens conegui només aquelles persones que són del sector o que realment estan interessades en el contingut de la publicació. Però és possible que, segons la mida de l’anunci, la posició i el contingut adjacent, passi desapercebut al lector o, si més no, no desperti prou interès per a conèixe’ns. El mateix passa amb els diaris. Aquestes estratègies són bones per a fer recodatoris de que existim i de què podem oferir, o per a fer ofertes puntuals dels nostres productes i serveis.

Més enllà d’això, si volem donar-nos a conèixer atemporalment, una bona solució és retolar els nostres vehícles. Amb ells anem amunt i avall tot sovint, per un territori molt àmpli, on potser amb les publicacions no arribaríem.

La retolació de furgonetes empresarials, sempre i quan es faci correctament, ens permet tenir gran impacte en un públic molt divers.

Si vols saber més sobre el disseny de la furgoneta que il·lustra aquest article, ves a la secció projectes d’aquest lloc web o clica aquí directament.

Si vols descobrir els serveis que ofereix Bosch Ortopèdics, per a qui he fet aquest disseny, et recomano visitar el seu lloc web.

També et recomano llegir