Samarretes per al torneig Costa Brava Girona Basket

Informació

Encàrrec del disseny de les samarretes esportives per als participants al torneig Costa Brava Girona Basket.

El Costa Brava Girona Basket Cup aplega en cada edició uns 900 jugadors d’equips nacionals i internacionals. Joves promeses d’aquesta disciplina esportiva.

El repte

El torneig aplega jugadors de les categories Mini, Infantil i Cadet. Per tant, calia dissenyar una samarreta per als participants més grans que es diferenciés de la dels més menuts, sense perdre la identitat corporativa.

La solució

Es va optar per diferenciar les samarretes amb el color. Així el taronja, més viu, seria per als petits, amb una imatge desenfadada.

La samarreta per als grans acabaria essent de color verd, més discret per als adolescents. Una imatge més juvenil i adequada per als nois i noies que ja veuen l’esport amb una visió més professional.

Els serveis de la Laura a l’hora de buscar el disseny demanat, són de gran professionalitat, amb aportacions que milloren l’idea inicial i amb una alta capacitat de comunicar a través dels seus treballs.

A més amb una forta complicitat amb la nostra empresa i amb els valors que volíem transmetre amb els diferents encàrrecs fets.

L’agilitat i rapidesa a l’hora de fer la feina són alguns altres dels factors que més valorem de la seva empresa, liderada per l’empatia que la pròpia Laura ens ha mostrat sempre com a clients.

Veure més projectes